Com parar la taula

Quan ens plantegem com parar bé la taula a tots ens ve al capdavant el concernent a formalitats com l’elecció de les estovalles, la vaixella i la cristalleria, on s’han de col·locar els plats i coberts, amb què hem d’adornar la taula i tot tipus de detalls que impliquen que una taula quedi senzilla, elegant i sobretot funcional. No anem a negar que sigui una part bàsica que hauríem de conèixer i aplicar, però què hi ha darrere de la importància de parar correctament una taula?

La veritat és que com posem la taula diu molt de nosaltres. Una taula ben parada ens expressa la personalitat de l’amfitrió, ens posa en context, ens expressa dedicació, entusiasme i en certa manera ens convida a gaudir d’un càlid menjar o sopar en forma d’abraçada. Parar bé la taula pot reflectir-nos harmonia i bon gust i en definitiva afecte i respecte cap al convidat. Cal destacar que moltes vegades presentar la taula correctament és un art; com veieu, més enllà d’una simple formalitat ens comunica molt més i el més important com a éssers racional-emotius, ens fa sentir multitud de sensacions.

Tot el que s’ha dit sempre s’ha d’acompanyar d’un bon servei; atent i alhora autònom per facilitar una comoditat i en el nostre cas, un dels nostres objectius és que us sentiu com a casa.

Des de Can Pau Torrents  volem gaudir de la vostra companyia, sempre des de l’afecte i el respecte, ja que sabem que dia a dia dipositeu la vostra confiança en els nostres serveis. Comptem amb anys d’experiència i tradició  i per aquest motiu oferim qualitat no solament en el relacionat als aliments sinó en el que abans de res és important en la vida; la qualitat de les relacions humanes.

Roser i Montse Babot
Masia Restaurant Can Pau Torrents
Sant Joan Despí, 13 d’abril de 2016