Època d’oportunitats

Ens troben immersos en una època de canvis, necessiten noves idees i iniciatives.

La restauració al nostre país és una activitat de referència mundial i una part molt important del motor econòmic català. Hem passat uns anys difícils, però ens han servit per adequar processos, racionalitzar recursos i introduir millores en les nostres activitats.

Aquesta reinvenció no només l’hem fet al nostre sector, altres, entre els quals també són els nostres proveïdors, han aprofitat l’ocasió.
Clients que ara són més exigents, valoren l’excel•lència, la qualitat del servei i producte i que tenen al seu abast la possibilitat d’expressar la seva opinió d’una manera molt més àgil i global. Per nosaltres és tot un repte, però ens ha obert un munt de noves oportunitats i coneixements per ajustar la nostra gastronomia als gustos dels nostres clients.

Ara és el moment de tenir molt present que l’evolució constant esdevé necessària i que sense la participació de tos els integrants de la nostra activitat, inclosos els nostres clients, no seria possible aquesta millora permanent.

Volem agrair especialment a les persones que durant tants temps ens han visitat, que han opinat del que fem i particularment a tots aquests, que els últims quatre o cinc anys, heu viscut la nostra evolució i ens heu encoratjat a seguir pel camí de la millora constat amb molt d’esforç i sacrifici.

Esperem tenir sempre la vostra confiança. Gràcies.

Roser i Montse Babot
Restaurant Masia Can Pau Torrents

Sant Joan Despi, 10 de juny de 2014