Excel·lent vi blanc “White 2012” Heretat Mont Rubí

Des de sempre a Can Pau Torrents hem seleccionat els nostres vins i caves amb molta cura. Una tria amb una presència important de productes catalans, però també amb aportacions de valors d’altres denominacions d’orígens.

Uns dels nostres vins de referència és el White 2012 HRM de la finca de l’Heretat Mont Rubí, amb un celler del S.XIX situat al poble de Font Rubí, comarca de l’Alt Penedès. Amb una mono-varietat de xarel·lo de ceps plantats en sòls poc productius, calcaris sorrencs, a la part alta de la comarca. Jove, afruitat, en nas es presenta com molt perfumat, potent, amb records d’herbes aromàtiques com el fonoll verd. Gran protagonisme de la fruita varietal fresca, poma verda, pera, pinya tropical, amb notes de flors blanques com el gessamí. Marcat final amb un deixo vegetal molt agradable, molt fresc i amb lleugeres notes minerals.

A l’Heretat Mont Rubí destaquen per la creació de vins innovadors, exclusius amb produccions limitades. Pioners en l’elaboració de vins negres amb la varietat sumoll, varietat autòctona de la comarca i que avui en dia queden menys de 100 hectàrees amb aquesta varietat de ceps. Sempre és un bon moment per obrir una ampolla del White 2012 HMR, ben fresc per gaudir del paladar, acompanyat amb alguns dels nostres plats.

Us suggerim aquest vi, creiem que serà un grat descobriment pels que encara no l’heu tastat i esperem coincidir en la qualitat i exquisidesa del White 2012 HMR.

Bona diada de Sant Jordi !!!

Roser i Montse Babot, Sant Joan Despí, 23 d’abril de 2014