La importància de la confidencialitat en els dinars d’empresa

Des de segles passats i a diferents cultures s’ha relacionat el dinar com a moment de reunió o transit d’idees. Són moltes les empreses que opten per tancar tractes, fer balanç d’empresa o exposar projectes en l’espai de dinar, fent present i futur.

És per aquest motiu que a Can Pau Torrents  garantim a la nostra Masia-Restaurant un ambient ben condicionat i còmode. Disposem d’una carta extensa i variada  per tot tipus de gustos i sempre amb producte de qualitat.

També ens encarreguem de donar un tracte proper i a la mateixa hora respectuós i professional, ja que entenem que tots els temes que es tracten són confidencials i cal saber marcar la distància que el client necessiti. És per aquest motiu que oferim la possibilitat  a grups d’empresa que es volen reunir a Can Pau Torrents, en dies laborables, disposar d’una sala en exclusiva per tenir aquesta intimitat de la qual parlem.

Com a últim punt a senyalar, recordar-vos que tenim una fantàstica terrassa on podeu prendre el que us vingui de gust abans de dinar, o fer un cafè després de dinar, a l’aire lliure per acabar d’exposar idees. També disposem de pàrquing privat que us permetrà no preocupar-vos de buscar aparcament.

Si voleu gaudir d’un dinar d’empresa en un entorn natural molt agradable, us convidem a provar la nostra cuina. Podeu consultar la varietat dels nostres plats a la nostra carta i reservar directament al nostre web.

Us esperem a la Masia!

 

Roser i Montse Babot

Masia Restaurant Can Pau Torrents

Sant Joan Despí, 25 de gener de 2018