La xocolata

Una de les parts més importants d’un menjar és sens dubte les postres. Hi ha mil tipus, sabors i textures però des de Can Pau Torrents ens agrada que us aneu animats i amb més energia, i és per aquest motiu destaquem els deliciosos postres elaborades amb xocolata.

La llavor del cacau és la base per l’elaboració de la xocolata. Els seus orígens se situen a les terres tropicals de l’Amèrica del sud. A partir dels seus derivats i barrejats amb sucre, s’obtenen els diferents tipus d’aquest dolç menjar. El cacau s’ha catalogat des de la seva existència  com un aliment curatiu o afrodisíac.

Els científics han demostrat que la xocolata té substàncies que milloren l’estat d’ànim amb propietats antidepressives i estudis realitzats per la universitat de Harvard, als Estats Units, demostren que igual que el vi, conté amb  fenols antioxidants que protegeixen a l’organisme de malalties cardiovasculars.

La xocolata se serveix per a tots els gustos: per als clàssics, trobem les magdalenes o pastís de xocolata, per als suaus, mousse de xocolata i nata, per als intensos, brownie de xocolata, per als exquisits, suflé gelat de xocolata, per als que els agrada la fusió, creps amb xocolata i maduixes, per als sofisticats, trufes de xocolata i per als amants de tots els xocolates el pastís de tres xocolates!

A Can Pau Torrents per la nostra tradició, ens encanta poder compartir amb vosaltres un moment únic, sigui quin sigui el seu estil!

 

Roser i Montse Babot

Masia Restaurant Can Pau Torrents

Sant Joan Despí, 29 setembre de 2015