Nova etapa Restaurant Masia “Can Pau Torrents”

Iniciem aquests dies una nova etapa fins ara per nosaltres desconeguda, però a partir d’ara molt important a casa nostra. És la que fa referència a la nostra presència dins el món d’internet.

Teníem una pàgina web que servia d’aparador i recollia informació de la nostra Masia Restaurant i de la cuina tradicional i mediterrània que hem elaborat sempre des dels nostres orígens com a restaurant l’any 1972.

Era el moment de fer un pas endavant i ja al mes de setembre vam renovar tota la nostra carta, mantenint la nostra essència però incorporant nous “aires”, nous plats i com sempre amb productes d’alta qualitat i oferint un servei amable i discret. A l’octubre vam crear amb molt d’èxit la pàgina a la xarxa social Facebook i durant aquest mes també estarem a Twitter i Google+. Últimament hem treballat per crear la que serà a partir d’ara, la nostra pàgina web amb la incorporació com veieu en aquest escrit, d’un apartat de blog que servirà per fer difusió de les nostres novetats, suggeriments i en general  per donar a conèixer la nostra activitat i que serà uns dels vincles de comunicació amb els nostres clients.

Desitgem que totes aquestes novetats siguin per millorar la nostra relació amb les persones que al llarg dels anys han gaudit de casa nostra i que a partir d’ara també ho facin i d’una manera més intensa,  amb tota la informació que publicarem als nostres mitjans online.

Esperem també de la vostra participació!

Roser i Montse Babot Torrents, Sant Joan Despí, 10 de desembre de 2013