Sopar a l’aire lliure, un plaer

Al juliol els dies són més llargs i tendim a fer més vida fora de les nostres llars. El millor de l’estiu són les terrasses a on es pot gaudir d’un exquisit sopar acompanyat d’un bon vi i, per descomptat, d’una bona companyia. El més probable és que al migdia busquem un lloc a l’ombra i, si pot ser, amb aire condicionat. A la nit el que ens ve de gust a l’estiu són espais oberts, frescs i envoltats de vegetació.

Cal tenir en compte que a la nit convé sopar aliments lleugers. Per exemple, consumir aliments que continguin altes quantitats d’aigua, com la fruita o les verdures, ajudaran que la calor no ens molesti tant a la nit. També és convenient avançar una mica l’hora del sopar. Sopar tard implica anar-se al llit amb l’estómac ple, la qual cosa dificulta encara més la tasca d’agafar el son en èpoques estivals en les quals la calor és molesta. Finalment, les recomanacions dels metges per a aquests dies de calor és prendre al voltant de dos litres d’aigua al dia.

Així doncs, a Can Pau Torrents tenim la combinació perfecta per a l’estiu, terrassa i sopars lleugers i saludables que ens proporcionin benestar i plaer. Disposem d’una àmplia carta amb els millors productes elaborats amb la passió del nostre equip de professionals. No dubteu a passar-vos per la Masia i acompanyar-nos en les fantàstiques nits d’estiu.

Roser i Montse Babot

Masia Restaurant Can Pau Torrents
Sant Joan Despí,  7 de juliol de 2016