Un bon cafè, imprescindible per un bon dinar

El cafè ha estat present des del S.XV quan el seu cultiu es va importar d’Amèrica. El seu consum està estès i a diferència d’altres països d’Europa, al nostre país és sens dubte el rei de les begudes calentes.

Varietats com l’Aràbiga, de procedència d’Etiòpia, possibilita aromes i densitats amb magnífiques propietats. Cal tenir en compte que hi ha factors que influeixen dins d’una mateixa procedència de cafè, com la composició de la terra, on són conreats, l’alçada, la humitat, les hores de sol, etc. Les plantes d’Aràbic viuen a alçades entre 800 i 2.000 metres i això fa que la cafeïna sigui molt baixa, d’un 1%, característica que permet una gran qualitat i que sigui altament preuat.

Al voltant d’una aromàtica tassa de cafè hi ha una feina complexa. No solament hem de fixar-nos en la qualitat del producte, sinó en les mans de qui ho dipositem. A la Masia procurem que el nostre equip conegui les propietats del cafè així com la seva preparació per així poder treure el màxim partit d’aquest apassionant producte.

És de vital importància seleccionar un cafè que estigui a l’altura dels nostres dinars, ja que ens ajuda a fer la digestió correctament, evitant molèsties gàstriques a més de ser un dels plaers més senzills però satisfactoris del dia a dia.

Per aquest motiu, a Can Pau Torrents   ens agrada acompanyar els nostres dinars amb els millors cafès de varietat Aràbiga. Com ja ens diuen Cafès SaulaL’aroma intensa i nítida i el sabor elegant i complex fan únic el nostre cafè.”

Vine a veure’ns i a gaudir de la nostra carta  i acompanya-ho d’un exquisit cafè elaborat amb entusiasme i il·lusió exclusivament per a tu.

 

Roser i Montse Babot

Masia Restaurant Can Pau Torrents

Sant Joan Despí,  24 de febrer de 2016